Jordan 2019 - Book din plads her - Expeditions

Jordan 2019 – Book din plads her

SÅDAN BESTILLER DU

Udfyld formularen på denne side og tryk ”Indsend”.Det er meget vigtigt, at de personlige informationer for alle medrejsende er identisk med informationerne i jeres rejsepas. Særligt vigtigt er det at tjekke, at dit navn er korrekt og er i overensstemmelse med oplysningerne i dit pas. I tilfælde af fejl skal du omgående tage kontakt til Bonnier Expeditions og/eller Orientenrejser. Du er forpligtet til at gøre opmærksom på evt. særlige omstændigheder i forbindelse med rejsen, såsom graviditet, sygdom og lignende, som kan kræve særlige forholdsregler.


Vi behandler din booking og Orientenrejser vil hurtigst muligt sende dig en mail, hvor de bekræfter din(e) plads(er). Når din booking er bekræftet, fremsender Orientenrejser en faktura med betalingsinformationer. Der betales et depositum på 5.000,- DKK ved bekræftelse af din booking. Dette beløb er non-refundable. Restbeløbet skal betales senest den 16. august 2019.


Orientenrejser er ansvarlig for al kundekontakt og administration af bestillinger samt fakturering. Praktisk information og nyhedsbreve sendes ud af Bonnier Expeditions sammen med Orientenrejser. Du er selvfølgelig også altid velkommen at kontakte Bonnier Expeditions ved spørgsmål.

Booking formular – Jordan 2019

Bonnier Publications International A/S
Øvre Vollgaten 8, NO-0158 Oslo
CVR: 977041006

Privatlivspolitik
Cookiepolitik